Четвер, 16.05.2024, 16:59
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

 Офіційний сайт   Сасівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Золочівської міської ради Золочівського району      Львівської області

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53
Статистика
Flag Counter

Головна » 2017 » Листопад » 12

В рамках проведення Тижня української мови та літератури в стінах ОЗ Сасівський НВК І-ІІІ ступенів відбулося дійство «Ніч в бібліотеці». Ввечері 7 листопада шкільна бібліотека зустрічала вчителів ароматами кави і печива. Темряву прорізувало сяйво декількох запалених свічок на столиках, прибраних святковими скатертинами…. Атмосфера була доволі невимушеною.
Ініціювала дійство заступник директора з навчально-виховної роботи Золота Ганна Степанівна. Метою заходу було не лише читання поезій, а й вшанування української мови. Ганна Степанівна читала вірші на цю тему, також розповіла багато цікавих фактів про українську мову, провела вікторину. Бібліотекар Федорович Люба Михайлівна привітала гостей Королівства книг. А далі вже точилась невимушена розмова за філіжанкою кави. Вчителі по черзі згадували свої улюблені поезії, цитува ... Читати далі »

Переглядів: 636 | Додав: Vasyl | Дата: 12.11.2017 | Коментарі (0)

Весною 2017 року педагогічний колектив НВК став переможцем конкурсу проектів опорних закладів області « Професійний розвиток педагогів опорного закладу та його філій». Приємно, що серед дев’яти шкіл- переможців був наш навчальний заклад. Участь у проекті це не тільки професійне зростання педагогів: тренінги, майстер-класи, спеціальні педради, інноваційні фокус групи та тригерна техніка, ознайомлення з освітніми системами фінів та литовців,а й можливість на базі навчального закладу пройти курсову перепідготовку протягом двох років. Діагностування вчителів дало можливість виявити очікування педагогів від участі у проекті. Директор навчального закладу Ігор Попадюк на семінарі керівників ОЗ узгодив план подальших дій щодо реалізації проекту. Анкетування розроблене в КЗ ЛОР ЛОІППО виявило побажання педагогів щодо освітніх т ... Читати далі »

Переглядів: 775 | Додав: Vasyl | Дата: 12.11.2017 | Коментарі (0)

А ви задушевну розмову вели та каву із директором пили? Такі питання зараз можна почути серед батьківської громади НВК. Нові форми співпраці із батьками входять у практику роботи навчального закладу. Директор запрошує на каву? Як пройде такий захід? Члени класних батьківських комітетів неоднозначно поставилися до такої ідеї та врешті вирішили спробувати.
Святково прибрана зала зустріла батьків. Директор закладу Попадюк І.Ф. налаштував батьків на співпрацю, подякував за підтримку, окреслив плани на майбутнє. Пошановані були не тільки учні,батьки, але і вчителі. Нагороди за підсумками атестації від обласного департаменту і районного відділу освіти отримали вчителі Стець Г.М., Ольхова Г.Є., Александрович Л.М.
Похвальні слова доброчинцям, які доклали багато зусиль до ремонту НВК, співвласникам фірми « Глиняни-Агро» Пуцят ... Читати далі »

Переглядів: 850 | Додав: Vasyl | Дата: 12.11.2017 | Коментарі (0)

 А ми тую червону калину підіймемо,
А ми нашу славну Україну гей-гей розвеселимо.

Шана стрілецтву, Західноукраїнській Народній Республіці лунала серед вчителів та батьків ОЗ Сасівський НВК напередодні відзначення річниці листопадових подій 1918 року. Своєрідний пісенний гімн стрілецтву, як головній силі листопадового чину, склали заступники директора Золота Г.С. та Семків Н.М. при акомпоніматорській підтримці вчителя музики Стельмаховича Р.В. Історія стрілецьких звитяг, втрат, перемог, жури за Галичиною лилися із вуст ведучої та доповнювалися такими близькими душі пісенними рядками, які не залишали байдужими нікого. Франкове « Не пора», яке налаштувало всіх на патріотичну хвилю, змінилося «маршерують добровольці через Медев Теребеш». Бої на карпатських перевалах породили пісні високого духу, а перебування ... Читати далі »

Переглядів: 566 | Додав: Vasyl | Дата: 12.11.2017 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Годинник
Епіднебезпека
Погода
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Block title
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Корисні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz