Четвер, 16.05.2024, 08:51
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

 Офіційний сайт   Сасівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Золочівської міської ради Золочівського району      Львівської області

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53
Статистика
Flag Counter

Головна » 2017 » Жовтень » 9 » Нова українська школа в дії
13:48
Нова українська школа в дії

    В усіх на вустах новий Закон України "Про освіту".  Сьогодні школярі,батьки, громада живуть змінами освітнього простору. Інновація, інтеграція, комунікація стали ключовими в новій українській школі. Опорний заклад Сасівський НВК  разом з своїми філіями прагне йти  в ногу із суспільними змінами.  Дух новаторства, волонтерства  визначає обличчя багатьох навчальних закладів.   А хіба ми гірші?  Логічним продовженням спільної роботи науковців біологічного факультету Львівського Національного Університету ім. І.Франка та вчительського і учнівського колективів ОЗ Сасівський НВК , філій Ушнянської ЗОШ І-ІІ ступенів, Верхобузької ЗОШ І-ІІ ступенів, започаткованої у грудні 2015 року, стали інтегровані уроки біології в природі. 

6 жовтня 2017 року відбулась довгоочікувана зустріч з  випускником Сасівського НВК завідувачем кафедрою  зоології професором  Цариком Й.В. та деканом біологічного факультету доцентом  Хамаром І.С., заступниками  декана доцентами Гончаренком В.І., Шидловським І.В. , доцентами Назарук К.М. та Диким І.В., асистентом кафедри зоології Затушевським А.Т..  Попередня зустріч залишила глибокий  слід в душах дітей і очікування нового, незвіданого.

Зустріч розпочалася із захоплюючої презентації біологічного факультету Хамаром І.С., кафедри зоології Цариком Й.В., зоологічного музею Диким І.В.  Продовженням роботи став виїзд на лоно природи у табір "Сокіл", де було проведено інтегровані уроки ботаніки, зоології , гідробіології , орнітології. Закарбувалися у пам'яті учнів практичні заняття Гончаренка В.І. про біорізноманіття рослинного світу та грибів. Розпізнавання гнізд і голосів птахів навчав І.В.Шидловський. Неабиякі емоції викликали практичні дослідження  водних організмів у річці Західний Буг  та їх вивчення учнями через візуальні спостереження та бінокуляр( Назарук К.М.,  Дикий І.В.). Діти мали можливість потримати в руках  щойно виловлену міногу та   активного хижака, який розповсюдився в Україні -головешку амурську. Віртуальна   мандрівка на льодовий материк активізувала всіх присутніх. Нагородою всезнайкам і просто допитливим була пір'їна пінгвіна. Щасливі, зворушені, з далекоглядними планами на майбутнє повертались додому вихованці опорного закладу. Направду, було класно! 

                                                       

Переглядів: 1249 | Додав: Igor | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
avatar
1 idykyy • 21:21, 12.10.2017
МОЛОДЦІ!!! Так тримати! Успіхів і натхнення та подальших звершень вчителям і директору!
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Епіднебезпека
Погода
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Block title
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Корисні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz