Четвер, 16.05.2024, 18:59
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

 Офіційний сайт   Сасівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Золочівської міської ради Золочівського району      Львівської області

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53
Статистика
Flag Counter

Головна » 2016 » Травень » 3 » Місячник благоустрою у Сасівському НВК
21:08
Місячник благоустрою у Сасівському НВК

   У Сасівському НВК проходив  Місячник озеленення, прибирання та благоустрою і День Довкілля. Впродовж Місячника учні нашої школи брали активну участь в озелененні території школи та своїх класних приміщень.

    В рамках Місячника були проведені  акції: «Посади дерево і збережи його», «Первоцвіти просять захисту», «До чистих джерел». Учні 1-5 класів мали змогу взяти участь у конкурсі малюнків «Збережемо планету голубою і зеленою». Для учнів 8- 11 класів вчитель біології підготувала виступ шкільної екологічної бригади «Майбутнє лісу у твоїх руках». Впорядкування шкільної території, парків, скверів, впорядкування прибережної смуги річки Західний Буг, виготовлення і розвішування штучних гніздівель для птахів – це звичне діло для наших дітей.  Учнями навчального закладу була посаджена калинова алейка, вздовж дороги зазеленіли туї, які нам із задоволенням привезли працівники Сасівського лісництва ( Козачинський І.Б.). Клумби та альпійська гірка посміхнулися сонечку і квіти підняли свої голівки на зустріч весняному теплу. Діти із задоволенням прибирали прилеглі території, ліквідовували стихійні сміттєзвалища, робили все для того, щоб довкілля було чистим.   Виховні години, природничі конкурси, цікаві зустрічі проводилися у начальному закладі впродовж Місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня Довкілля. Однією  із таких зустрічей -  була зустріч  з працівниками національного природного парку «Північне Поділля». Дзвінник Богдана, начальник відділу еколого-освітньої роботи та фахівець з рекреації і туризму Стебник Мар’яна розповіли учням школи про історію створення першого природного парку «Пам’ятка Пеняцька», який було створено з метою збереження правікових лісів. що розміщені на території Бродівського району. Вони наголосили на тому, що екологічна освіта національного природного парку «Північне Поділля» спрямована на формування системи наукових знань, поглядів і переконань, які закладають основи відповідального та дієвого ставлення людини до навколишнього природного середовища. Роман Яремович,  провідний фахівець з рекреації та туризму розповів присутнім про використання різних форм роботи з єдиною метою: зацікавити населення природоохоронною діяльністю та відіграти важливу роль у формуванні екологічного мислення українського громадянина.

      Працівниками національного природного парку була проведена цікава вікторина для учнів, де за свої знання вони отримали  призи, а також усі мали змогу подивитися фільм про туристичні шляхи Золочівщини та Бродівщини.

         

Переглядів: 658 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Епіднебезпека
Погода
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Block title
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Корисні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz