Четвер, 16.05.2024, 20:28
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

 Офіційний сайт   Сасівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Золочівської міської ради Золочівського району      Львівської області

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53
Статистика
Flag Counter

Головна » 2017 » Лютий » 6 » Методичний бенефіс.
22:27
Методичний бенефіс.

Учитель, учитель, учитель…
Це – дар, це – хвала, це – талант
З Вас кожен у подумках – лірик,
З Вас кожен в душі – музикант.
Цього дня ніхто не поспішав додому. ТЗОВ «Методична робота» запросила спраглих до інновацій, закоханих у свою справу педагогів на методичний бенефіс. Інтрига заходу в тому, що тільки організатори були введені в суть дійства, яке очікувалось.
Відкрився захід поетичними рядками про високе покликання і місію педагогів. Пісенне вітання, зачарованих у школу, налаштувало всіх на мажорний лад. Ведучі вели мову про те, що працювати з кадрами творчо та цікаво: бо ж є результат, є умови, є досвід колег й творчий зріст.Запрошуємо Вас на чудовий і творчий для всіх бенефіс.
Заступник директора з НВР Золота Г.С. розкрила суть методичного бенефісу, як форми ознайомлення педагогів з кращим досвідом роботи, який передбачає: міні-презентацію, бліц-інтерв’ю, тестування, практичну колективну роботу.
Всі запаслись терпінням, виконали пізнавально-розвивальні тести, прослухали інформацію для роздумів, що містила характеристику на члена агентурової мережі системи початкової освіти за канонами написання характеристики діяльності педагога у між атестаційний період. Щоправда, додано було і добру жменю гумору.
Героїнею заходу стала вчитель початкових класів, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, учасник районного етапу конкурсу «Учитель року – 2017» - Ольхова Галина Євгенівна, яку необхідно було поцінувати всім колективом. Бліц – інтерв’ю налаштувало всіх на плідну роботу та запалило вогник цікавості: « А що далі…».
Майстер – клас вчительки «компетентнісний підхід до організації навчально-виховного процесу молодших школярів» пройшов на високому рівні.
Так багато життя нам дає вчитель,
І терплячих, вимогливих, щирих.
Зачарованих словом і мудрістю книг,
Тих, хто вірить в добро і надію…
Бачення проблеми, власний досвід, допомога колег і методичної служби РМК закумулювало думки про створення моделі сучасної школи. У калейдоскопі змінювались вправи і завдання, форми роботи, методи. Впевненість, намагання донести «так роблю», «так можу», «знайшла», «спробувала», «отримала результат», «використала ІКТ».
Творча атмосфера серед колег, які були об’єднані у 3 групи, панувала в залі. Щирі відгуки, побажання лунали на адресу вчителя.
Привітали свого вчителя і учні 3 класу: «Бути весь час попереду – це три!Примножити все, що є – це шість!Успіхів у творчому процесі – це вісім, дев’ять, десять!»
Батьківські, а заразом і вчительські вітання та оцінка роботи лунала із уст Мурдзи Г.В.
Директор НВК Попадюк І.Ф., крім високої оцінки праці Галини Євгенівни, побажань, результативності передав у клас вчителя – ноутбук (в рамках модернізації навчально-виховного процесу).
Завершилось дійство заключним словом Золотої Г.С.


Переглядів: 1002 | Додав: nstepantsiv | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Епіднебезпека
Погода
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Block title
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Корисні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz