Субота, 21.09.2024, 07:51
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

 Офіційний сайт   Сасівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Золочівської міської ради Золочівського району      Львівської області

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53
Статистика
Flag Counter

Головна » 2017 » Березень » 21 » Сасівський НВК гідно презентував Львівщину на Всеукраїнському чемпіонаті FLL
23:13
Сасівський НВК гідно презентував Львівщину на Всеукраїнському чемпіонаті FLL

А почалося все у листопаді 2016 року, коли Сасівський НВК виграв грант технічного забезпечення для участі у Всеукраїнському чемпіонаті FIRST LEGO League благодійного фонду LEGO Foundation.

Тренери команди Попадюк І.Ф., Реп'янська Л.Б., при допомозі менторів Стець Г.М. та Тістика В.П., волонтера Степанців Н.Р. зуміли спрямувати роботу у правильне русло. Їхні старання допомогли команді гідно презентувати Львівщину на чемпіонаті.

11-12 березня 2017 року команда НВК "MAXIMUM" із девізом:"Максимум зусиль, мінімум ліні, і завжди будеш ти на вершині" реалізувала свої надбання на Всеукраїнському чемпіонаті First Lego League. Настав час показати себе.Протягом двох днів "домівкою" команди стала піт-зона Українського дому у місті Києві. Тут команда розмістила свої стенда та плакати, які презентували ідеї проекту "Повернись лелеко!". Основні цінності командної дії спрацювали на всі 100%: інновація, інтеграція, взаємодія.

На чемпіонаті команда отримала перше місце в номінації "Командна робота", завдяки правильному розподілу завдань, активній комунікації та ефективному вирішенню поставлених проблем, що довело ще раз, здатні здійснити разом набагато більше, аніж кожен окремо.

Пошанування команди-переможця відбулось минулого тижня у стінах НВК, коли вчительський та учнівський колективи, батьки, представники влади стали учасниками цікавого дійства. Нагороджуючи команду та її тренерів голова Золочівської районної ради Банах О.О., висловив впевненість, що вагомими здобутками команда потішить ще не раз і гідно просуватиме нові технології в шкільне життя. У вітальному слові начальник відділу освіти Золочівської РДА Бартошик В.З. наголосив, що через дослідницьку, проектну діяльність та тісну співпрацю команда добилася такого успіху. Окремі щирі вітання тренерам і команді лунали з уст голови Ради НВК, сільського голови Кармазин І.В..

Щасливі, сповнені надій на перемоги у майбутніх чемпіонатах члени команди стали також піонерами у впровадження STEM - освіти. Майбутнє за ними.

Більше про пошанування переможців переглянути можна тут.

                                                                          

  

 

Переглядів: 864 | Додав: Igor | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Епіднебезпека
Погода
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Block title
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Корисні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz